Ky është plaku shqiptar që e kishte të dashur Cecën, nxjerr albumin ku shihet ajo pa rroba

Ky është plaku shqiptar që e kishte të dashur Cecën, nxjerr albumin ku shihet ajo pa rroba

Me gjasë përveç se i ka organizuar asaj koncerte, ata kanë qenë edhe në lidhje pasi përgjigja e tij ka qenë e çuditshme duke mos e mohuar kategorikisht një gjë të tillë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…