“Muaji Mars për ju bèn námín…”/ Çfarë fati që kánë mírèsi në Lèk dhe Dashùri

Tashmë na íkù dhe muaji shkurt dhe nga dita e nèsèrme do t’i hápim dyert muajit Mars për të shprèsùar se akoma më shumë sùrpríza do të hýjnë në jetën tonë.

“Marsi është gjíthnjë një muaj që sjèll pranverën, çèl lulet dhe afròn ngròhtèsínë, ndáj dhe për ju ditë më të mira do të víjnë”, thòtë zònja Mèri që nuk gábòn në páráshíkimet e saj.

Nëse në shkurt, disa shenja kánë víjuar të vùájnë, Marsi prítet të jetë i qètë dhe si një íláç për kùrímín e të gjítha pròblèmeve të jetës.

“Mòs e hùmbísni bèsímin sepse në Mars do të shíjòni çlírímin nga ato tèláshe që kánë prèkùr mèndjen tuaj”, víjon ajo.

“Më vjèn mirë se një pjesë e shenjave të cilat deri më sot kánë dèrdhùr shumë lòt, në këtë Mars do të kènë një jetë si në një pranverë të ri-líndùr dhe çdo çast i jetës së tyre do të márrë mírèsi”.

Ky është një lájm shumë i mirë për disa shenja, por kùríozíteti na shtýn t’i zbùlojmë se cilat do të jenë ato.

Sa për ta nísùr, një periudhë shumë e ndrítùr dhe një mbështetje shumë madhore fati do të níset për Shígjètarët pasi për ta do të kètè çlírim nga bòrxhèt.

Marsi do të hýjë i bèkùar për këtë shenjë, duke i plòtèsuar 2 nga ëndrrat që kjo shenjë i mbán thèllë në shpirt. Për këtë arsye mòs i hárròni dítet tuaja me fat në 13 dhe 18 mars.

Është një mrèkùlli të dègjosh se edhe për Pèshòret do të víjë ai çlírim nga pròblèmet e shumta të këtij viti. Nëse do të prísní edhe 10 ditë, mè pas do t’ju òfròhet një vend pune që ka edhe lèk të mirë. Por, mòtívòhuni shumë që mòs ta hùmbísni.

Do të jenë disa ditë ku do të ndíhèni më të gjállë në Mars sepse do të jènë ditët tuaja me më shumë fat, pra për ju 08 dhe 22 Marsi janë plòt mírèsi.

Për ju të Pèshqve, mírèsía do t’ju ndòdhë më shumë në fámíljen tuaj tek të gjíthë pjesëtarët si edhe fèmíjët. Që nga nèsèr dhe deri në fùnd të mùajit do të shíjoni vetëm ditë të bárdha pa pèngèsa dhe pa lígèsi.

Edhe pse do të dùhet të kálojnë edhe pak ditë, për ju 26 marsi është dita e shènuar. Mbáse lèk nuk do t’ju víjnë, por 1 dëshírë do t’ju rèálizohet.

Si ka mùndèsi që kjo Gáfòrja mbèshtètet kaq shumë nga fati? Është dashùri si shenje! Shumë pròblème do t’ju mbýllen nga data 18 mars dhe deri athèrë pèrpíquni pak më shumë.

Nëse nuk bèni ndònjë gáfë apo gábím në punën tuaj, në 22 mars do të shíjoni ditën e madhe pasi mùnd t’ju víjë një pròpòzím që ju e mèrítoni për lèk më shumë.

Ngrítje në bíznes dhe ndrýshime në punë për Vírgjèrèshët të cílët në javën e párë të Mársit duhet të rùájnë sa më shumë qètèsínë sepse mùnd t’ju líndè një shèrr që do t’u kríjonte strès.

Pas javës së párë të Marsit, kësaj shenje do t’i ndòdhín vetëm të mira në çdo háp të jetës si në të tashmen dhe në të ardhmen që ju prèt.

Fùnd bèqárie për Brícjápèt që tashmë në Mars do t’u dálë përbállë një person që mbán në zèmrèn e tij shumë dashùri. Nëse gjèrat shkòjnë mbárë, në verë do të kèmi dásmè.

Dùhet të kènë shumë kùjdès në 10 ditët e párá të Marsit sepse do të kènë një lùhátje të shèndètit dhe kèshílla më e artë është të mòs lòdhni veten tuaj.

Do të ndèrròni shtëpi në Mars, ju të Ujòrít dhe do të káloni në një ambíent ku nuk ka strès por ka vetëm hapèsírë dhe páqe.

Është mirë që nga dáta 15 mars të mèrrní gùxímin dhe të nísni një bíznes. Me kaq fat sa do të kèni mùnd të lùlèzòjnë të ardhura të májmè.

Shenja e Dèmáve do t’i vùájnë hállet e tyre deri më 12 mars dhe më pás do të dùhet të hápin shámpánjën sepse një valè energjíe u ndrýshon të gjítha sfèrát e jetës duke i lèhtèsùar çdo dhímbjè.

Do të kèni shumë sùksès nëse do të bashkë-pùnòni në bíznès me díkë të shenjës së Dáshít sepse së bashku fati èkònòmik ju fávòrízon më shumë.