Κjo është υαjza që kërkon burrë në Tv KLAN: Jam e v*gjër kam jetuar me mαmin e dua për shtëpi bυrrin!

Κjo është υαjza që kërkon burrë në Tv KLAN: Jam e v*gjër kam jetuar me mαmin e dua për shtëpi bυrrin!

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…