Analisti shqiptar “çmέndet ” tek Arian Çani: Më sill një f emër këtu që ta…

Analisti shqiptar “çmέndet ” tek Arian Çani: Më sill një f emër këtu që ta…

Përp lasja që shkoi deri në ofen dime personale mes Arjan Curit dhe Julian Zylajt mbrëmjen e të premtes në Zonë e Lirë,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…