Sali Berisha nuk hυmb kohë, tregon hapin e rαdhës për të “rimarrë” PD Bashës

Sali Berisha nuk hυmb kohë, tregon hapin e rαdhës për të “rimarrë” PD Bashës

Berisha nuk ka ndalur akuzat ndaj Bashës duke deklaruar se kryetari aktual ka shkelur cdo nen të Kryesisë së PD në shkarkimin e tij..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…