SHERR në një familje shqiptare, Vjehrri dαjak 2 nυseve. Ja çfarë ka ndodhur…

SHERR në një familje shqiptare, Vjehrri dαjak 2 nυseve. Ja çfarë ka ndodhur…

Ndërkohë ky i fundit akuzohet se ka ushtruar dh u n ë ndaj dy nuseve të djemve të tij.Ndaj dy nuseve M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe është lëshuar urdhër mbrojtjeje. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…