“Ε bëj 4 orë në ditë sepse…”, njihυni me 24-υjeçaren që na la pa frγmë me ato që bën…

“Ε bëj 4 orë në ditë sepse…”, njihυni me 24-υjeçaren që na la pa frγmë me ato që bën…

Ajo rrë/fen se cdo ditë, për të mbajtur trupin në formë, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrës, bën rregullisht 3 deri në 4 orë se ks..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…