E reja shqiρtare lë pa tru në kokë jurinë në Greqi/ E tha në mes të vendit: Jam shqiptare dhe…

E reja shqiρtare lë pa tru në kokë jurinë në Greqi/ E tha në mes të vendit: Jam shqiptare dhe…

Shqipëria është e mbushur me talente, disa prej të cilëve edhe mund të jenë larguar nga trojet tona për rrethana nga më të ndryshmet..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…