”Si vëlla dhe motër nuk shikohen”/ Fifi dhe Granti e pranojnë: Po diçka po lind, unë e kam…

”Si vëlla dhe motër nuk shikohen”/ Fifi dhe Granti e pranojnë: Po diçka po lind, unë e kam…

Banorët e “Big Brother VIP” dhe njerëzit në rrjete so.ciale e kanë vënë re që ka një raport disi të dys.himtë mes Fifit dhe Granit Canës..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…