Asnjë krevat në dhomën e dënimit, të shtrirë në tokë dhe mbi tavolinë, shikoni si fjetën banorët e Big Brother VIP (VIDEO)

Asnjë krevat në dhomën e dënimit, të shtrirë në tokë dhe mbi tavolinë, shikoni si fjetën banorët e Big Brother VIP (VIDEO)

Banorët ishin paralajmëruar disa herë se zgjimi i tyre në mëngjes do të duhet të ndodhte menjëherë pas gongut, ndezjes së dritave dhe fillimit të muzikës.Por kjo gjë nuk është respektuar për të disatën herë dhe për këtë “.…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…