Carje Te Medha Ne Mes Te Tokes, A Mos Valle Do Te Ndahen Perseri Kontinentet?…(VIDEO)

Carje Te Medha Ne Mes Te Tokes, A Mos Valle Do Te Ndahen Perseri Kontinentet?…(VIDEO)

Kjo ç.arje do të formojë një oqean të ri mes pjesëve të ndara të kontinentit – dhe kjo tashmë është konfirmuar nga gjeologët..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…