Djali Me Pa.rali.zë Ce.re.br.ale Punon Vetem Me Dhëmbë Për Të Ndihmuar Familjen(VIDEO)

Djali Me Pa.rali.zë Ce.re.br.ale Punon Vetem Me Dhëmbë Për Të Ndihmuar Familjen(VIDEO)

Babai i 25-vjeçarit v.di.q katër vite më parë dhe ai po i përdor fitimet, rreth 160 paund në muaj, për të blerë ushqim për familjen e tij dhe për të paguar shpenzimet e shkollës së motrës së tij të vogël..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…