Dua te kem ma rredh enie dhe dashuri, kush është mashkulli që i ka vënë s yrin Monika ne Big Brother

Dua te kem ma rredh enie dhe dashuri, kush është mashkulli që i ka vënë s yrin Monika ne Big Brother

Fifi shpeshherë është komentuar për sjelljen dhe veprimet e saj brenda shtëpisë së Big Brother VIP Albania.Këngëtarja pas daljes së Granitit nga BB, duket sikur është më e qetë, ani pse largimi i tij e mërziti jashtë mase atë..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…