E fundit! Policia BLINDON Gjykatën, familjarët e Mateos shq yejnë derën: Ku e keni Çalamanin, do ta v r a sim!

E fundit! Policia BLINDON Gjykatën, familjarët e Mateos shq yejnë derën: Ku e keni Çalamanin, do ta v r a sim!

Momente ten sioni janë shënuar vetëm pak momente më parë në Gjykatën e Fierit, ku familjarët e 8-vjeçarit Ma teo kanë hyrë në ambientet e Gjykatës,dhe kanë tentuar që të th y e jnë çdo gjë. Familjarët e kanë hapur derën me fo rcë, dhe janë pë rp lasur dhe me punonjësit e policisë..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…