Njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që kanë për të marrë apo rinovuar patentën

Njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që kanë për të marrë apo rinovuar patentën

DPSHTRR ka njoftuar sot se shoferët do të pyeten në lidhje me çështje të sigurisë në rrugë sic janë kujdesi ndaj fëmijëve dhe pasagjerëve në kabinë; vëmendja ndaj këmbësorëve dhe atyre që ecin me biçikletë; .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…