Vråsja e ish-partnerit të saj, dëshmitarja Adelina Ismaili bashkë me motrat e saj nuk paraqiten në seancën gjyqësore

Vråsja e ish-partnerit të saj, dëshmitarja Adelina Ismaili bashkë me motrat e saj nuk paraqiten në seancën gjyqësore

Në gjykimin që po zhvillohet ndaj Enver Sakiraqës, i ak uzuar për nxitje të vr asjes së Triumf Rizës, në seancën e së hënës ka munguar dëshmitarja Adelina Ismaili së bashku me motrat e saj, Zanfina dhe Ema Ismaili..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…