15 fenomene natyrore që do ti habisin edhe ata që mendojnë se kanë parë gjithçka

15 fenomene natyrore që do ti habisin edhe ata që mendojnë se kanë parë gjithçka

Natyra është plot me lajme dhe fenomene të pabesueshme, duke filluar nga dritat e bukura veriore deri te fenomenet më të frikshme, si tornadot dhe uraganet, për shembull..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Një fenomen natyror është një ngjarje jo artificiale, që do të thotë se zhvillohet pa ndërhyrjen e njeriut. Një fenomen artificial, nga ana tjetër, shkaktohet nga ndërhyrja njerëzore: si drita elektrike apo edhe interneti, për shembull..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…