Ana e varfër e Dubait për të cilën pak njerëz e dinë

Ana e varfër e Dubait për të cilën pak njerëz e dinë

Dubai shihet shpesh si një qytet ëndrrash, i lirë nga problemet sociale dhe një shembull i zhvillimit dhe suksesit financiar. Megjithatë, pamjet e marra nga një fotograf iranian tregojnë pikërisht të kundërtën..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Fotot, nga Farhad Berahman, janë bërë në Sonapur, emri popullor i një kampi pune të vendosur në periferi të Dubait, larg ndërtesave luksoze dhe vendbanimeve turistike. Atje ai kapi foton e mjerimit, pagave të ulëta dhe punës së palodhur mbytëse, të përkeqësuara nga vapa e tepërt..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…