Fotografi kalon 12 ditë duke jetuar me fisin e izoluar në Ekuador dhe bën imazhe të pabesueshme

Fotografi kalon 12 ditë duke jetuar me fisin e izoluar në Ekuador dhe bën imazhe të pabesueshme

Përkundër faktit se bota është praktikisht e gjitha e globalizuar dhe e ndërlidhur, kryesisht për shkak të internetit, i cili erdhi për t’i dhënë fund kufijve kulturorë, disa vende mbeten të paprekura. Dhe në këto vende, ka ende disa shoqëri që nuk u ndikuan totalisht nga bota “e jashtme”..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Këta njerëz të izoluar nga pjesa tjetër e planetit, jetojnë sipas kulturave dhe zakoneve të tyre, të cilat mund të jenë mjaft të çuditshme apo edhe të frikshme për ne..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Megjithatë, është thjesht e mahnitshme të shohësh se si këto qytetërime mbeten të lidhura me rrënjët e tyre kulturore edhe pas kaq shumë kohësh..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…