**ksi kur f emra është me “ato”, sh okon gj inekoIogia: Ja çfarë shkαkton

**ksi kur f emra është me “ato”, sh okon gj inekoIogia: Ja çfarë shkαkton

Sipas gjin.egologëve ka femra që mund tu duket i tm.errshëm se.ksi gjatë menstruacioneve dhe disa të tjerave mund t’ju pëlqejë shumë,.…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…