Ky burr paguan 400 mijë dollarë për të lëvizur shtëpinë e tij të Vjetër

Ky burr paguan 400 mijë dollarë për të lëvizur shtëpinë e tij të Vjetër

Pasuritë e paluajtshme vlejnë shumë para dhe shumë njerëz sigurojnë jetesën duke spekuluar në tregun e pasurive të paluajtshme. Megjithatë, vlera e një shtëpie nuk bëhet vetëm nga figurat. Për shumë njerëz, një shtëpi mund të jetë shumë më sentimentale sesa vlerë financiare..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Dhe kjo është arsyeja pse pronari i një shtëpie viktoriane në San Francisko, SHBA, vendosi ta zhvendosë shtëpinë në vend që të lëvizë. Sado e çuditshme që mund të duket, prona u ngrit plotësisht nga toka, u vendos në një lloj rimorkioje gjigante dhe u transportua në një vend të ri..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…