AIarmohet shteti ballkanik, ndodh fenomeni i çuditshëm natyror pas Iëkundjeve të forta të TËRMETlT

AIarmohet shteti ballkanik, ndodh fenomeni i çuditshëm natyror pas Iëkundjeve të forta të TËRMETlT

KROACI– Një ,fenomen alarmues gjeologjik po vërehet në Kroaci, në zonën e prekur nga t,ërmeti i fortë në fund të Dhjetorit i cili shkaktoi dëme të mëdha dhe fatkeqësisht edhe disa vik tima dhe të pla gosur…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…