BOTA NË PANlK: VULLKANl NË PRAG SHPËRTHlMl, RREZlKOHET JETA E 100 MILlONË NJERËZVE

BOTA NË PANlK: VULLKANl NË PRAG SHPËRTHlMl, RREZlKOHET JETA E 100 MILlONË NJERËZVE

Ata besojnë se hapësira përmban 32 kubik kilometra magmë, ndërkohë që shtrembërimet në sipërfaqe tregojnë që kupola po rritet…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…