Çfarë po ndodh/ Gropa të mëdha hapen papritur në qytetet shqiptare

Çfarë po ndodh/ Gropa të mëdha hapen papritur në qytetet shqiptare

Gropë me thellësi prej 5-6 metra është ,hapur në oborrin e shtëpisë së familjes Aziroviq në Kumanovë. Gropa është me diametër prej rreth 60 centimetra.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve….