Në foton e fundit, Albina Kelmendi tamam zonjë e rëndë

Në foton e fundit, Albina Kelmendi tamam zonjë e rëndë

Albina Kelmendi u bë e ,njohur për publikun me zërin e ,bukur që ka e me këngët që ,pëlqehen nga të gjithë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve….